Waarschuwing: Met behulp van de inhoud van de Cookie-header kunnen andere mensen op jouw account inloggen. Deel deze header, en specifiek je TnetID niet met anderen

User-Agent: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Forwarded: for=34.201.121.213;proto=https
X-Forwarded-For: 34.201.121.213
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
X-Forwarded-Proto: https
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
X-Forwarded-Version: HTTP/1.1
X-HTTPS-PROXY: 1
Host: faq.tweakers.net
X-ClientIP: 34.201.121.213
X-SSL-Version: SSL_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256, version=TLSv1.2, bits=128
Connection: Keep-Alive
Accept-Encoding: gzip

Waarschuwing: Met behulp van de inhoud van de Cookie-header kunnen andere mensen op jouw account inloggen. Deel deze header, en specifiek je TnetID niet met anderen